FAQ

Her får du svar på de vanligste spørsmålene

Highscore Arcade er en Arkadehall i ny stil. Her finner du spillene du kjenner igjen fra barndommen, enten du er 40 eller 20 eller enda er barn!

Alt fra Pac Man til Minecraft og HALO. Trykk her for å lese mer om hvordan man kjøper spillekort og spiller spillene.

Hos oss finner du et stort utvalg av smågodt, snacks, brus og merch, og alt til veldig hyggelige priser!

En Arcade er fra gammelt av en spillhall der barn, unge og voksne kunne samles å konkurrere mot og med hverandre. Det var preget av maskiner og spill fra Atari, Sega, Nintento og diverse mekaniske spillmaskiner. Vår arkade er i stor grad det samme, men tilpasset tiden vi er i, med tidsriktige spill og maskiner.

Vi har spillekort som koster alt fra 149.- og oppover. Se vedlagt prisliste her.

Hos oss skal du kunne bruke masse tid uten at det skal koste masse penger. Vi har derfor et bredt utvalg av spillmaskiner i forskjellige prisklasser, enkel og billig tilgang på noe søtt og et entusiastisk og dyktig personale som stiller til hjelp hvis det skulle vært noe.

Nei, faktisk ikke! Vi benytter oss av en høyst moderne løsning som heter Highscore PLAY som gjør betaling og bruk enklere enn noen gang. Du kan bruke kontaktløs betaling eller spillkort som kjøpes i hallen.

SÅ ABSOLUTT! Vi digger bursdagsfeiring og har skreddersydd opplegg med forskjellige pakker å velge mellom. Alle pakker inkluderer mat og drikke, samt masse spilletid. Les mer om dette HER

Nei, her er alle velkomne, men vi anbefaler at alle barn under 10 år har med seg et følge på 16 år eller eldre. Dette er for at barnet skal få mest mulig glede ut av sitt opphold hos oss.

Ja, det kan du! Ditt spillkort kan benyttes på alle våre arkadehaller i hele landet.

Dersom du ikke har benyttet deg av spillkortet på 12 måneder vil kortet deaktiveres automatisk og du vil være nødt å aktivere kortet i vår hall. 

Både ja og nei. De ansatte er ikke ansvarlig for barna som er i hallen, men legger til rette etter beste evne. Det er lurt å sørge for at barn under 10 år har med ansvarlig følge som kan passe på.

Nei, her kan du bare komme når du måtte ønske!

Nei, her er inngangen helt gratis. Du kan alltid komme inn og se deg rundt.

Ja, det gjør vi – alltid! Har du en spennende idè så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Det gjør vi! De fleste maskiner i vårt sortiment kan leies i korte eller lengre perioder.