Velkommen til Highscore Arcade!

Vi tilbyr underholdning for alle gjennom et bredt utvalg av videospill og underholdningsmaskiner.

Highscore er Norges første sosiale møteplass for underholdnings opplevelser med fokus på et trygt og inkluderende miljø – men vår visjon er å bli Nordens største.
Vårt løfte er alltid 100% Underholdning!

Highscore er en sosial møteplass for alle

Enten du er en fan av Minecraft Dungeons Arcade, Mario Kart, Super Bikes, Connect 4 Hoops, Pac-Man, Grand Piano Keys eller noen av de andre 30 til 40 arkadespillene vi har tilgjengelige, har vi noe for deg!

Vi har tre arkader i Rogaland, inkludert Kvadrat kjøpesenter, AMFI Vågen i Sandnes, og M44 på Bryne, samt på AMFI Larvik. Kom og besøk oss for en fantastisk spillopplevelse!

Med en eventyrlig, inkluderende og uformell tone, så håper vi å skape et sted hvor familier, vennegrupper og enkeltmennesker kan oppleve et fellesskap og en mestringsfølelse.

Vi tilbyr et avslappet, trygt og inkluderende miljø hvor alle kan slippe løs sitt indre barn og bare ha det gøy! Hos oss kan du oppleve spennende underholdning, med konkurranse og mestring i fokus.

Her på vår hjemmeside kan du finne mer informasjon om våre tilgjengelige spill og arrangementer.

Så, kom og bli med på moroa – vi håper å se deg snart!

Det viktigste for oss er at våre kunder føler seg ivaretatt.

Grunnet dagens underlige verden, ønsker vi å tilby deg en pause fra virkeligheten. Ved å la deg være leken, uformell, og gjerne litt barnslig, håper vi å vise deg at alle behøver litt moro i en ellers travel hverdag.

Ditt besøk betyr alt for oss og vi garanterer en unik underholdningsopplevelse. Den sikre kombinasjonen av spill, lek, venner, familie og noe godt i kiosken vil skape mange gode minner. 

Cashless - betal med mobil eller spillekort

Bruk mobil eller gamecard til å betale for spillene. Vi har priser i alle klasser! 

Vårt mål er at du skal gå hjem med en mestringsfølelse, litt for mye adrenalin og ukas største smil om munnen! 

Besøk oss, så sørger vi for en eventyrlig stund du sent vil glemme!

Feir bursdagen din hos HIGHSCORE ARCADE!

Legg bursdagsfeiringen til Highscore Arcade og få en uforglemmlig feiring!