OM HIGHSCORE

Highscore er Norges første sosiale møteplass for underholdnings opplevelser med fokus på et trygt og inkluderende miljø – men vår visjon er å bli Nordens største.
Vårt løfte er alltid 100% Underholdning!

Highscore er en sosial møteplass for alle

I form av videospill i forskjellige spilleautomater, og elektromekaniske spill, tilbyr vi underholdning for alle. Hos oss kan du konkurrere på spilleautomater som blant annet Minecraft Dungeons Arcade,Pin-Ball Star Wars: The Mandalorian, Mario Kart, Super Bikes og verdens største PAC-MAN. Pluss over 30 andre maskiner!

Med eventyrlige, inkluderende og uformelle leker håper vi å skape et sted hvor familier, vennegrupper og enkeltmennesker kan oppleve et fellesskap og en mestringsfølelse. Vi tilbyr et avslappet, trygt og inkluderende miljø hvor alle kan slippe løs sitt indre barn og bare ha det gøy! Hos oss kan du oppleve spennende underholdning, med konkurranse og mestring i fokus.

Det viktigste for oss er at våre kunder føler seg ivaretatt.

Grunnet dagens underlige verden, ønsker vi å tilby deg en pause fra virkeligheten. Ved å la deg være leken, uformell, og gjerne litt barnslig, håper vi å vise deg at alle behøver litt moro i en ellers travel hverdag.

Ditt besøk betyr alt for oss og vi garanterer en unik underholdningsopplevelse. Den sikre kombinasjonen av spill, lek, venner, familie og noe godt i kiosken vil skape mange gode minner. 

Cashless - betal med mobil eller spillekort

Bruk mobil eller gamecard til å betale for spillene. Vi har priser i alle klasser! 

Vårt mål er at du skal gå hjem med en mestringsfølelse, litt for mye adrenalin og ukas største smil om munnen! 

Besøk oss, så sørger vi for en eventyrlig stund du sent vil glemme!