SLIK FUNGERER DET PÅ HIGHSCORE ARCADE

en liten innføring i betaling og spill.

Kjøp oppladbart kort

For å spille på Highscore Arcade trenger du et oppladbart spillkort med Credits. Kortet kan du kjøpe i en av våre kioskmaskiner ved inngangene, eller i disken hos våre ansatte.

Velg spillpakke

Du velger selv antallet Credits du ønsker på kortet, via forhåndsdefinerte spillpakker fra prislisten.

Bruk Credits til å spille

Hvert av våre arkadespill koster mellom 2 og 5 Credits å spille. For å aktivere ønsket spill tæpper du bare ditt oppladbare spillkort mot kortleseren på den aktuelle maskinen og du er i gang.

Spillpakker kan inneholde gratis spill

En del av våre spillpakker har også gratis spill inkludert. Dette er ekstraspill som kommer i tillegg til antallet Credits som er inkludert i spillpakken. Gratis spill kan brukes på valgfrie maskiner og er det første som benyttes når du tæpper kortet.

Du kan samle Tickets

På alle maskiner som har regnbuefarget kortleser (skillbaserte maskiner som ikke har tilfeldig utfall) kan du samle Tickets. Basert på hvor godt du gjør det på maskinen blir du belønnet med et antall Tickets. Disse blir automatisk lagret på ditt spillkort uten at det krever en aktiv handling av deg.

Bytt Tickets i premier

Du kan samle opp Tickets fra flere spill og over flere besøk ved Highscore Arcade. Antallet Tickets du samler kvalifiserer deg til premier i ulike størrelser og verdier. Når du er klar, henvender du deg i disken og bytter inn mot ønsket premie. Vi overtar da dine Tickets i samme verdi som premien du ønsker. Eventuelle Tickets som er til overs beholder du til en senere anledning.

Ulike fargesammensetning på kortlesere

Hvert spill har en kortleser på seg der man scanner sitt oppladbare spillkort for å aktivere spillet. Spill med kortlesere som har regnbuefarget lysmønster kvalifiserer til å samle Tickets. Spill med kortlesere i to farger eller med kun en statisk farge, kvalifiserer ikke til oppsamling av Tickets.

Er du tom for Credits?

Fortvil ikke, du kan selvfølgelig lade opp kortet ditt på nytt hos våre ansatte eller i en av våre kioskmaskiner ved inngangene.
Kom på besøk igjen
Ta vare på kortet ditt. Det kan du bruke neste gang du besøker Highscore Arcade! Kortet er gyldig ett år etter at du sist brukte det.

VÅRE SPILLEKORT

For å spille på våre underholdningsmaskiner, så trenger du bare å kjøpe deg et
spillekort. Vi har flere forskjellige å velge imellom.
#INTRO

30 Credits

Inkludert Kort Til 29.-

#GAMER

50 Credits

+ gratis kort

#GAMER+

75 Credits

2 gratis Spill
+ gratis kort

bestselger

#EXPERT

110 Credits

5 gratis Spill
+ gratis kort

bestselger

#EXPERT+

150 Credits

10 gratis Spill
+ gratis kort

#WINNER

222 Credits

NORMALPRIS: 999.- + 10 gratis Spill
+ Gratis slush!