HIGHSCORE

WALLET!

Det ultimate digitale spillekortet for en sømløs spillopplevelse!

Highscore Wallet er en innovativ løsning som gjør det enkelt for besøkende å legge til sitt spillekort på mobilen og bruke det som et praktisk spillkort. Med Highscore Wallet kan spillerne enkelt tæppe mobilen sin på spillene for å aktivere dem og komme i gang med spillingen.

Med dette digitale spillekortet trenger besøkende ikke lenger å bære rundt på fysiske kort eller tokens. Alt de trenger er mobilen sin, og de har tilgang til alle spillemulighetene på Highscore Arcade. Highscore Wallet gjør det enkelt å fylle på credits direkte fra mobilen, slik at spillerne kan nyte uavbrutt spilletid uten å måtte bekymre seg for vekslepenger eller å finne en kiosk for å fylle på credits.

Denne innovative løsningen gir en sømløs spillopplevelse, og gjør det praktisk og enkelt for besøkende å holde styr på sine spillaktiviteter, tickets og Credits på ett sted – rett på mobilen. Highscore Wallet tar spillopplevelsen til nye høyder, og gir våre besøkende en mer praktisk og moderne tilnærming til arkadespill.

Så neste gang du skal besøke Highscore Arcade, så følg instruksjonene under og registrer kortet ditt på mobilen. Tapp mobilen din på det spillet du vil spille og nyt en verden av arkadespill rett fra mobilen din!

Highscore Wallet – Din digitale nøkkel til Highscore’s verden!

NYE BRUKERE AV HIGHSCORE WALLET!

1

2

Velg “Sign in with Google/Apple” eller “Lets get started” nederst.

3

Trykk “GO TO ACCOUNT” for å oppdatere profilen din med navn, fødselsdato, postnummer eller velg “SKIP FOR NOW

4

Skriv inn kortnummeret eller skann strekkoden på kortet (9 eller 10 siffer) og CVV (de tre siste sifrene). Klikk på “ADD”

5

FERDIG med registreringen! Legg til flere kort om ønskelig..

HVORDAN LEGGE TIL KORTET I APPLE/GOOGLE WALLET

Klikk på symbolet øverst til høyre og “Add to Apple Wallet” eller “Add to Google Pay” og “Add” eller “Legg til”.

HVORDAN FYLLE PÅ KORTET

1

Trykk på “RELOAD”

2

Velg ønsket beløp. Legg merke til eventuelle bonuser.

3

Trykk på “CHECKOUT

4

Hvis adressen din allerede er registrert, velg “CONTINUE TO PAYMENT

Hvis den ikke er registrert, fyll ut manglende informasjon. Dette kan være gateadresse, land, postnummer, by eller telefonnummer. Klikk på “SAVE” og “CONTINUE TO PAYMENT

5

BETAL