KONTANTLØST

betal med mobil eller spillekort

Highscore PLAY - Alt i ett

For at du skal få mest ut av tiden din hos oss er det viktig at brukeropplevelsen er enkel og underholdende. Med vårt Highscore PLAY systemet gir vi deg som kunde den beste brukeropplevelsen på markedet.

Highscore PLAY er skreddersydd for vår arkadehall. Her har du et alt i ett system der du kjøper et spillkort som bruker til betaling av spill, snacks, drikke og lagring av premie-tickets. Med egne kortautomater slipper du å stå i kø, og du kan enkelt fylle på når du går tom. Ta med kortet til kassen og løs inn dine tickets mot mange spennende premier, eller noe godt å spise på!

Din highscore er trygg!

Highscore PLAY er mer enn bare et brukervennlig betalingssystem – vi har nemlig tenkt på alt! Hver gang du spiller et spill hos oss så lagres din poengsum slik at du har full kontroll på hva den siste poengsummen din var. Slår du en highscore på våre maskiner blir dette lagret slik at du kan høste heder og ære uten å være i tvil om at dette er synlig!

VÅRE SPILLEKORT

For å spille på våre underholdningsmaskiner, så trenger du bare å kjøpe deg et spillekort. Vi har flere forskjellige å velge imellom.