Highscore M44, nummer to i rekken, er åpnet!

Den 15. desember åpnet Highscore Arcade dørene sine på M44 i Bryne, og dette stedet har vært en suksess fra dag en. Highscore M44 er den andre åpningen til konseptet, etter at den første ble åpnet på Kvadrat den 15. september 2022.

Les mer om åpningstider og kontaktinfo til Highscore M44 her. 

På Highscore M44 kan du spille på over 35 maskiner, inkludert både klassiske arkadespill og nyere titler. Det er et stort utvalg av spill å velge mellom, inkludert Pac-Man, Space Invaders, Angry Birds, Halo, Jurrasic Park, Mario Kart og mange mange flere. Her kan du lese mer om alle spillene vi tilbyr!

Lokalet på over 200 kvadratmeter gir masse plass til å ha det gøy. Highscore M44 holder åpent hverdager fra 10.00 til 20.00, og lørdager fra 10.00 til 18.00.

Highscore Arcade har blitt et populært sted for sosiale sammenkomster, og det ser ut til at dette stedet vil bli en fast destinasjon for de som vil ha en morsom og nostalgisk opplevelse i Bryne. Fra dag én har Highscore Arcade vært en stor suksess, og vi tror at dette stedet vil fortsette å være populært i fremtiden.

Det er også verdt å nevne at spillekort som kjøpes på Highscore  M44 eller Highscore Kvadrat kan brukes på begge plassene. Dette gir spillerne muligheten til å spille på sitt favorittspill uansett hvor de befinner seg.

I tillegg til å være tilgjengelig på Kvadrat og Bryne, vil Highscore Arcade snart åpne i Larvik med et lokale på over 650 kvadratmeter, og Amfi Vågen i Sandnes med et lokale på over 300 kvadratmeter. Dette gir enda flere muligheten for å ha det gøy og spille på arkadespill.

Alt i alt ser Highscore Arcade ut til å være et fantastisk tilskudd til Bryne, og vi gleder oss til å ønske nye og gamle gjester velkommen!

Del dette:

Lik dette:

Lik Laster...
%d bloggere liker dette: