Highscore Larvik, først og størst på Østlandet!

Highscore Larvik er en spennende ny lokasjon som åpnet dørene 15. mars inne på AMFI Larvik. Vi feiret åpning 15. mars med besøk fra hiphop gruppen fra dansestudioet Studio Nille, hvor de kickstartet det hele med sin tilstedeværelse. Larvik er en by med hjertet for kultur, og i hjertet av byen er vi en støttespiller. 

Som navnet vårt tilsier er hovedattraksjonen vår arkadespill. Vår avdeling er østlandets første og kjedens største lokasjon på 650 kvm, hvor vi garanterer en spennende opplevelse for alle spillere. Fra finmotorikk i fingerspissene med bilkjøring, til aktivitetsspill og presisjon med ballspill. En sosial møteplass midt i sentrum som skaper dialog.

Til slutt har vi 3 unike rom som kan bookes til bursdager og teambuilding, hvor det serveres mat fra Pizzabakeren og deilig drikke.

Alt i alt er Highscore Larvik et utmerket tillegg til byens fritidstilbud. Med våre moderne fasiliteter og spennende aktiviteter, er det sikkert å bli en favorittdestinasjon for lokalbefolkningen og besøkende. For det blir ikke mer moro en det man gjør det til selv.

Les mer om Highscore Larvik her!

Velkommen!